EXCLUSIV Echipa TVR a filmat în orașul atacatorului lui Robert Fico. Vecinii, șocați de gestul bărbatului

Echipa TVR care se află în Slovacia a ajuns sâmbătă la Levice, orașul din sudul țării unde locuia atacatorul premierului. Alex Costache a stat de vorbă cu vecinii acestuia.

Bărbatul care l-a împușcat pe premierul Slovaciei rămâne în arest preventiv. A fost adus la tribunal cu vestă antiglonț

Bărbatul care a încercat să-l omoare pe premierul slovac, Robert Fico, a fost adus în fața instanței, un tribunal aflat la 20 de km de Bratislava.

Preşedinta Georgiei a anunţat vetoul său la controversata lege a „influenţei străine”

Președinta Georgiei a declarat veto împotriva controversatei legi a agenților străini. Marți, parlamentul a aprobat proiectul, în ciuda contestării de către opoziție, a organizațiilor neguvernamentale și a altor membri ai societății civile.

ACTUALITATE

AstroFest – întâlnirea pasionaților de astronomie, din Parcul Crângași

Pasionaţii de astronomie au avut întâlnire în aceast week-end în parcul Crângaşi din Capitală. Curioşii au putut vedea ce se întâmplă în spaţiu, cum apar furtunile solare, iar cei mai curajoşi au fost aproape de locul de lansare a unei rachete

Parada celor mai frumoși câini din Brașov

Defilare inedită în centrul istoric al Braşovului. Personaje au fost zeci de căței de toate taliile și rasele. Unele patrupede au oferit chiar o paradă a modei: au purtat haine special create de o cunoscută casă de modă.

Biserica vrea să aibă ultimul cuvânt față de fenomenele supranaturale care merită devoțiunea populației

Biserica Romano-Catolică intervine cu norme suplimentare pentru confirmarea fenomenelor supranaturale.

”Noapte în Muzeele din România” – Protest în Piaţa Victoriei

Angajaţi din muzeele acreditate şi bibliotecile publice din România participă, sâmbătă seara, în Piaţa Victoriei, la un protest împotriva „tratamentului discriminatoriu” la care au fost supuşi de toate guvernările de după 1989 şi împotriva subfinanţării domeniului.

Radar Geopolitic. Poate fi replicat modelul tentativei de asasinat asupra premierului slovac?

Ediţie Specială Radar Geopolitic cu Loara Ştefănescu, jurnalist senior TVR. INVITAŢI: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe, Florin Vodiţă, diplomat, fost ambasador al României în Slovacia, revenit recent de la Washington, unde a fost reprezentantul României la Banca Mondială, Dan Claudiu Degeratu, expert pe probleme de securitate. Prin telefon, Adrian Merka, deputat, reprezentantul minorităţii slovace şi cehe din România.

CNN a dat publicității imagini șocante cu rapperul P. Diddy, filmat când își lovește iubita

Postul CNN a obținut o înregistrare, din 2016, de pe camerele de supraveghere dintr-un hotel. Rapperul Sean „Diddy” Combs sau P. Diddy o împinge și o loveşte pe Cassie Ventura, iubita sa de la acea vreme.

Bulgaria atrage aproape toți turiștii de pe vasele de croazieră de pe Dunăre. În România ajung doar din întâmplare

Împărțim aceeași Dunăre însă vecinii bulgari i-au văzut repede potențialul: mulți vizitatori străini plecați în croazieră, gata să descopere orașele de pe malurile fluviului. Un astfel de exemplu este Ruse, situat la granița de Sud-Est a României.
Mașina de poliție

Bonă reținută în București după ce ar fi bătut un bebeluș de un an. Părinții au filmat-o când agresa copilul

O femeie a fost reținută de polițiștii bucureșteni, suspectată că ar fi agresat un copil de care avea grijă. Atenție, sunt informații și imagini cu impact emoțional!

CONFLICT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

RĂZBOI ÎN UCRAINA

SPORT

SOCIAL

Muzeul Naţional de Artă al României

Noaptea Muzeelor, boicotată de 80 la sută dintre instituții, din cauza salariilor mici. Proteste în București

Acțiune amplă de protest a angajaților din muzee și biblioteci, care boicotează Noaptea Muzeelor.
Mașina de poliție

Bonă reținută în București după ce ar fi bătut un bebeluș de un an. Părinții au filmat-o când agresa copilul

O femeie a fost reținută de polițiștii bucureșteni, suspectată că ar fi agresat un copil de care avea grijă. Atenție, sunt informații și imagini cu impact emoțional!

Ghid destinat alegătorilor români din străinătate, publicat de MAE pentru europarlamentare. Principalele informații

Scrutinul pentru Parlamentul European începe în mai puţin de o lună, iar alegătorii români din afara țării sunt așteptați și ei să voteze pe 9 iunie. Ministerul de Externe a publicat un ghid care conține informații despre actele necesare pentru depunerea buletinelor de vot în urne şi lista secțiilor de votare deschise în străinătate. Maria Smarandache ne face un rezumat al instrucţiunilor.

Sute de mii de persoane la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc, de Rusaliile Catolice

Peste 300 000 de oameni au venit din țară și din străinătate la Şumuleu Ciuc, că să participe la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii din Europa Centrală și de Est.

DOCUMENTAR

RECOMANDĂRI TV