Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După patru ani în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca mai are nevoie de încă un mandat ca să realizeze tot ce și-a propus: ridicarea județului din groapa în care era lăsat de PSD în 2020. Primii patru ani au fost de făcut curățenie după gunoiul lăsat de foștii conducători ai Carașului. Iar următorii patru ar fi pentru prosperitate.

VEST. Luna mai este luna muzicii de cameră la Timișoara. Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara (UVT) oferă comunității timișorene Festivalul muzicii de cameră, organizat în trei locații: sala Orpheum (Sediul FMT din Piața Libertății), sala Barocă (Sediul MNART din Piața Unirii), Mansarda Bastionului Maria Theresia (sediul Muzeului Național al Banatului din Bastionul Maria Theresia).

Caraş-Severin, Romania




















Advertorial

IAZ. În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere– C.N.A.I.R. S.A., adresa: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, București, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală De Apă Banat, aviz de gospodărire a apelor pentru Servicii de proiectare faza Expertiză tehnică și întocmire Studiu de Fezabilitate/Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție pentru obiectivele: Lotul 2:1) POD PE DN68 KM 6+457, LOC. IAZ, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, amplasat în comuna Obreja, satul Iaz, județul Caraș-Severin.

ADVERTORIAL. Primăvara aduce o revigorare a stilului vestimentar pentru bărbați, oferind oportunități nelimitate de a-ți exprima personalitatea prin modul în care te îmbraci. De la culori vibrante la texturi lejere, alegerile vestimentare din această primăvară promit să fie pline de prospețime și rafinament. În acest ghid, vom explora cum să îți ajustezi garderoba pentru a reflecta spiritul și tendințele primăverii 2024.

ADVERTORIAL. Ce este mai atractiv? Lumea antică sau lumea modernă? Elementele tradiționale sau confortul contemporan? O decizie grea, care se întinde chiar și în lumea jocurilor de noroc. Pokerul tradițional și pokerul video sunt două jocuri diferite care prezintă caracteristici foarte atractive.

Ştirile judeţului Caraş-Severin