Știri și noutăți
Peste 24.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în forma printată, dar și digitală, a revistei Brutarul-Cofetarul!
GastroPan este cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomiei din România.
Ultimele Articole de specialitate
Într-o piață competitivă precum cea a industriei alimentare din România, designul magazinului poate face diferența între o afacere reușită și una care se luptă să atragă clienții. În acest articol, vom explora importanța designului magazinului în industria brutăriei, patiseriei și cofetăriei și vom oferi sfaturi practice pentru proprietarii de afaceri din acest domeniu.
Perioada de repaus reprezintă orice perioadă care nu este timp de muncă, regulile specifice din legislația muncii putând genera situații mai complexe în special în unitățile în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității, mai ales în situații în care intervine și munca suplimentară. Vom prezenta în continuare, fără pretenții de exhaustivitate, principalele repere în ceea ce privește perioadele de repaus periodic prin prisma Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii.
Dividendele reprezintă din punct de vedere fiscal o distribuire în bani sau în natură, efectuată de o persoană juridică unui participant, drept consecință a deținerii unor titluri de participare la acea persoană juridică.
Ultimele Comunicate de presă
Mica publicitate
Firmă producătoare de pâine și produse de panificație oferă spre vânzare mobilier de magazin complet după cum urmează: