Prețul motorinei a scăzut consecutiv de mai multe ori, până ce aceasta a devenit mai ieftină decât benzina

Prețul motorinei a scăzut semnificativ în ultima săptămână, după câteva scăderi consecutive de preț.

29 aprilie, Ziua Veteranilor de Război. Ceremonii militare şi religioase, la monumentele dedicate eroilor

Ziua Veteranilor de Război este marcată în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru apărarea independenţei, suveranității, integrităţii teritoriale şi a intereselor României. Titlul de ”veteran de război” a fost recunoscut pentru prima dată în ziua de 29 aprilie 1902.

Mii de spanioli au ieşit în stradă, supăraţi că premierul Pedro Sanchez ar putea renunţa la funcţie

Şeful Guvernului nu a mai apărut în public în ultimele zile după ce şi-a anulat agenda oficială. Astăzi, luni, expiră timpul de reflecție și ar trebui să anunțe ce decizie a luat.

ACTUALITATE

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în scădere cu 7,2% în primul trimestru

Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale eliberate în primul trimestru din acest an a ajuns la 7.422, în scădere cu 7,2% faţă de trimestrul I din 2023.

Începe primul proces împotriva grupării germane Reuss, acuzată de tentativă de lovitură de stat

Nouă presupuşi membri ai unei grupări conduse de aristocratul german principele Heinrich al XIII-lea de Reuss sunt judecaţi începând de luni de un tribunal din Stuttgart.
ChatGPT

Plângere în Austria împotriva ChatGPT

Asociaţia vieneză de protecţie a vieţii private NOYB a anunţat luni că a intentat un proces în Austria împotriva programului de inteligenţă artificială generativă, deoarece „ChatGPT divaghează” şi nici chiar editorul său, OpenAI, „nu îl poate opri”.

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai

Tradiția aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim, inaugurată de Părintele Patriarh Daniel în anul 2009, continuă și în acest an.

Mesajul vârstnicilor europeni care au trăit vicisitudinile istoriei către generația tânără: „Foloseşte-ţi votul!”

În perioada 6-9 iunie 2024, milioane de cetăţeni vor participa la conturarea viitorului democrației europene cu ocazia alegerilor de pe continent.

Criză de forță de muncă în agricultură. Salariul unui tractorist poate ajunge la 15.000 de lei

Este nevoie de forță de muncă într-un sector vital al României: agricultura. Pentru prima dată de după Revoluție, salariile din domeniul agricol de la noi concurează cu cele din afară.
Accident rutier în Chiajna

Accident rutier în Chiajna. Un șofer de 18 ani a intrat cu un bolid în garajul unei case

Accident spectaculos azi noapte în localitatea ilfoveană Chiajna, de lângă Capitală. Un tânăr de 18 ani, care avea permisul de conducere de puțin timp, a intrat cu un bolid de lux în peretele garajului unei case.
Președintele american Joe Biden

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea Israelului.

CONFLICT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

RĂZBOI ÎN UCRAINA

SPORT

SOCIAL

Accident rutier în Chiajna

Accident rutier în Chiajna. Un șofer de 18 ani a intrat cu un bolid în garajul unei case

Accident spectaculos azi noapte în localitatea ilfoveană Chiajna, de lângă Capitală. Un tânăr de 18 ani, care avea permisul de conducere de puțin timp, a intrat cu un bolid de lux în peretele garajului unei case.

Domeniul Regal Săvârșin s-a redeschis pentru turişti, în prezenţa Majestăţii Sale Margareta şi a Principelui Radu

Pe acest domeniu, unde Familia Regală are singura reşedinţă privată din România, a fost organizat un târg la care au participat peste 50 de producători locali.

Casa Adorján 1, un palat construit în stil Art Nouveau, a fost reabilitată la Oradea

Un palat cu numeroase ornamente și cu o tâmplărie deosebită dau acum un farmec deosebit orașului. Și pentru că are nenumărate bijuterii arhitecturale, Oradea este singurul oraș din România inclus în Rețeaua Europeană a Orașelor Art Nouveau.

De 20 de ani, medicii de la Centrul Cardiovascular Pediatric din Târgu Mureș salvează inimile celor mai fragili pacienți

20 de ani de eforturi din inimă și mii de operații prin care medicii au salvat vieți aflate la început de drum. Așa poate fi descrisă în cuvinte puține activitatea Centrului Cardiovascular Pediatric din Târgu Mureș.

DOCUMENTAR

RECOMANDĂRI TV