Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Tudor Giurgiu.

“Tudor & co”, “Filmul lui Tudor Giurgiu”, etc etc. De miercuri presa și online-ul sunt pline de astfel de sintagme, vorbind despre Nasty. Hai sã vorbim acum și despre “co”, pentru cã nu e doar filmul meu, e în egalã mãsurã al lui Cristian Pascariu, Tudor D Popescu si Cosmin Hodor.

Citește mai mult

Colaj Foto cu atacul Israelului asupra Iranului și cei doi lideri, cel al Israelului și al Iranului. Sursă: Profimedia Images & X

E o dimineață complicată în Orientul Mijlociu. Israelul a atacat Iranul după mai multe zile în care s-a așteptat răspunsul guvernului lui Netanyahu la atacul cu drone și rachete al Iranului de sâmbăta trecută. Foto: Profimedia Images & X

Citește mai mult

Dedeman lansează o campanie specială de conștientizare dedicată Zilei Pământului

Dedeman și Pavăl Holding invită întreaga comunitate să se alăture acestei inițiative și să contribuie activ la protejarea planetei noastre. Prin gesturi mici, dar importante, putem construi împreună un viitor mai verde și mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Citește mai mult

Ana Blandiana

„Totul părea să se dreagă. Soțul meu a rămas cam un an cu brațul drept paralizat, atunci am descoperit nervii cresc ca plantele, el era înalt și avea mâna lungă și a durat un an până când a crescut din nou în mână nervul care fusese segmentat. Singurul lucru care era grav era faptul că eu nu mai știam să scriu, dar la propriu, adică chiar nu mai puteam, nu știu, nu îmi mai funcționa capul în același fel ca înainte. Și am început să mă joc, ca și când de-abia aș fi învățat să scriu”, a povestit Ana Blandiana. Foto: Inquam Photos/ Nichita Cojocea

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Blandiana

„Sentimentul că era mai bine e totuși real și el vine din faptul că e mult mai greu să fii liber decât să nu fii liber. Atunci exista confortul spiritual care provenea din faptul că știam că noi toți suntem buni și Ceaușescu este rău și el e vinovat de toate. Tot ce era rău n-avea legătură cu noi, noi eram victime, în timp ce în condițiile de libertate ești în permanență responsabil de ceea ce se întâmplă. Mereu dai examen și, în funcție de cum îl treci, ți se desfășoară viața în continuare”, spune Ana Blandiana. Foto: Ana-BlandianaART©Artista-Tango via Facebook Humanitas

Citește mai mult

Robert Negoita - 2024

„Am avut mai multe discuții. … N-aș vrea să dau detalii, m-aș opri doar la această știre. Eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos în prezent, pentru că Bucureștiul este important pentru noi toți”, a spus Robert Negoiță, citat de G4Media.

Citește mai mult
LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune.

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune .

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

i Info

Te vei întâlni cu butoane precum Da sau Treci la următorul articol.
Tot ce trebuie să faci este să alegi. Pur și simplu dai click pe butoane și mergi mai departe.
Platforma este susținută de Metropolitan Life. Aceasta învață pe măsură ce tu alegi, iar când vei reveni în LifeBOT, îți va da noi informații.