--- 89,4 FM
RVE SIBIU
7 ZILE DIN 7
Ascultă LIVE
--- 89,4 FM
RVE SIBIU
ASCULTĂ CU SUFLETUL.
Ascultă LIVE
--- 89,4 FM
RVE SIBIU
EMITE
PÂNĂ LA MARGINILE
PĂMÂNUTULUI.
Ascultă LIVE
--- 89,4 FM
RVE SIBIU
24 DE ORE DIN 24
Ascultă LIVE
Previous
Next
Doneaza pentru RVE Sibiu

RVE Sibiu

SPRIJINUL TĂU
E ESENȚIAL

Prin voia lui Dumnezeu, RVE Sibiu va împlini anul viitor, 30 de ani.

Vremurile când un minut de emisie costa 1 leu au trecut. În prezent, costul aproape s-a dublat, în conditiile în care resursele noastre sunt limitate.

La ceas aniversar, când RVE Sibiu împlinește 30 de ani, fii Vocea Evangheliei pentru 30 de minute. Cum? Poți să asiguri emisia RVE pentru 30 de minute printr-o donație de 5O RON. Donează acum și asigură-te că vestirea Evangheliei pentru mii și mii de oameni va continua și datorită ție pentru cel puțin încă o jumătate de oră.

din 19 94

RVE SIBIU

BINECUVÂNTAREA ZILEI

Marcu 16:15 - Isus a spus:

„Duceți-vă în toată lumea
și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.”

Misiune

Misiunea RVE este aceea de a oferi programe care, prin conținutul lor, comunică mesajul Evangheliei și care inspiră trăirea valorilor creștine.

Viziune

Viziunea RVE este dezvoltarea vieții spirituale creștine a sibienilor, prin cunoașterea Bibliei și apropierea de Dumnezeu.

Valori

Valorile după care ne ghidăm în munca noastră sunt: dragoste, respect, profesionalism, interactivitate și transparență.

Luni - Vineri, orele 9.00 și 10.00

DEDICAȚII MUZICALE.

Îți place să fii încurajat sau felicitat? Cum te simți atunci când cineva se gândește la tine și îți face o dedicație muzicală?
Dar ce ar fi… dacă ai face chiar tu o dedicație muzicală în Matinalul RVE pentru cineva drag, care își sărbătorește ziua de naștere sau care, pur și simplu, are nevoie de un gând bun?
Dă-ne un semn și împreună îi vom face cuiva ziua mai frumoasă.

Despre

ECHIPA RVE SIBIU.

DE CE PUBLICITATE LA RVE?

6+ Motive.

Promovarea la radio reprezintă o modalitate foarte eficientă de targetare a consumatorilor potențiali locali, care ascultă RVE acasă, la serviciu sau în trafic.

RVE Sibiu are un grad mare de credibilitate în rândul publicului său. Cercetările de piață au demonstrat că 72% dintre ascultătorii de posturi de radio creștine sunt foarte hotărâți să sprijine stațiile respective și preferă să facă achiziții de la firmele care își fac promovare la posturile în cauză (Simmons Market Research). Puține canale de promovare oferă acest grad de credibilitate.

Îți oferim atenția unui public foarte loial, care petrece cu RVE o mare parte din zi, fie că se află la serviciu, în mașină sau acasă – e unul din avantajele posturilor de radio de nișă. Pentru o mare parte dintre aceste persoane, RVE Sibiu este singurul post de radio pe care îl ascultă.

Suntem recepționați pe o arie întinsă: Municipiul Sibiu și zonele limitrofe (pe o rază de aproximativ 70 km).

Avem pachete de reclame pentru aproape orice buget.

Poți veni la RVE cu un spot publicitar deja realizat sau putem să îl producem noi.

RVE Sibiu

SERVICII
PUBLICITATE

RVE Sibiu dorește să dezvolte relații pe termen lung cu antrepenori, în scopul promovării afacerilor locale sau naționale. Având această intenție, îți stăm la dispoziție cu următoarele servicii:

Postări

ARTICOLE BLOG.