Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!

Szilagyi Zsolt a militat pentru autonomia maghiarilor în Transilvania
TU DECIZI. Dosar de candidat: Szilagyi Zsolt (UDMR), liderul care a propus autonomia, propulsat la europarlamentare
La rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Szilagyi Zsolt, candidat UDMR la alegerile europarlamentare. După ce de-a lungul timpului a militat pentru autonomia maghiarilor în Transilvania, acum vrea să ne reprezinte la Bruxelles. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 


Claudiu Târziu
Claudiu Târziu: Politica AUR e una a iubirii. Cei care ni se împotrivesc sunt duşmanii dragostei
Caravana „Patrioţi în Europa”, organizată de AUR pentru prezentarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie, s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşedintele Consiliului naţional de conducere al partidului, Claudiu Târziu, le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii formaţiunii la alegerile locale şi europarlamentare şi a mai spus că „politica AUR este una a iubirii”, iar cei care se opun partidului nu sunt decât „duşmanii dragostei”.


Stiri Politice


Sondaj AVANGARDE pentru Primăria Capitalei: Candidatul care îi ia fața lui Nicușor Dan
Sondajul care răstoarnă datele pentru Capitală. Gabriela Firea, la două procente de Nicușor Dan. Piedone, în picaj total după dezvăluirile de la Realitatea
Cel mai recent sondaj de opinie dat publicității răstoarnă calculele pentru Capitală. Potrivit datelor oferite de INSOMAR, candidatul PSD, Gabriela Firea, este la doar 2 procente distanță de Nicușor Dan, care se află în fruntea listei. Totodată, și candidatul PNL, Sebastian Burduja, a urcat în procente, iar Cristian Popescu Piedone a ajuns pe locul al patrulea, în urma dezvăluirilor făcute în exclusivitate la Realitatea Plus. 





Stiri Economice

Transportatorii, nemulțumiți de coplata RCA. Foto/Inquam
Trasportatorii rutieri: „Eliminați coplata pentru despăgubirile RCA!”
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) solicită Camerei Deputaților să respecte Constituția și legile țării, renunțând la votarea amendamentelor apărute subit în proiectul de modificare a Legii RCA, cu încălcarea principiului bicameralismului, prin care cei zece milioane de șoferi asigurați din România vor primi despăgubiri tot mai mici, în timp ce vor plăti asigurări din ce în ce mai mari.




Stiri Actuale





Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme





Stiri din Sport

Poliție Glasgow/ Arhivă foto Profimedia
4 poliţişti au fost răniţi şi 19 persoane arestate în timpul sărbătoririi titlului câştigat de Celtic, în Scoția
19 persoane au fost arestate şi patru poliţişti au fost răniţi în timpul festivităţilor după ce Celtic a câştigat campionatul Scoţiei. Incidentul s-a produs după ce aproximativ 25.000 de fani s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului, în zona Glasgow Cross şi Merchant City. Pagubele provocate de fani au fost catalogate drept "inacceptabile" de către Consiliul Local al micului oraș scoțian.


„Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Halucinant! „Dodel” și-ar fi atacat soacra și soția. Fostul fotbalist are interdicție de a-și vedea copilul
Fostul fotbalist Cristi Tănase își terorizează familia, cel puțin asta acuză soția care a făcut noi dezvăluiri halucinante despre comportamentul sportivului, cunoscut și cu porecla de „Dodel”. Potrivit femeii, care a cerut divorțul la doar câteva luni după căsătorie, Tănase i-ar fi atacat mama. Totul, din cauza consumului excesiv de alcool. Pe numele fostului fotbalist a fost emis chiar și un ordin de protecție.